AddThis Social Bookmark Button

Het centrum moet een logische keuze zijn niet alleen voor bewoners uit de Haagse Schilderswijk en omstreken om te benutten. Ook voor gezondheidszorgers, welzijnswerkers, gemeente-ambtenaren en andere overheidsgelieerde instellingen dat zij ook gebruik kunnen maken van het centrum voor hun werkzaamheden in de wijk.

DAB DER is al meerdere jaren een zeer actieve verening ontstaan vanuit het alevitische gedachtengoed. Met succes hebben zij al veel projecten in voornamelijk de Haagse Schilderswijk en Transvaal uitgevoerd. Niet alleen gericht op alevieten maar voor iedere bewoner van Den Haag en omgeving.

Het succes van deze vereniging dankt dit aan twee belangrijke zaken. Het bestuur dat zich op een zeer gedreven manier inzet om activiteiten op een juiste manier neer te zetten zodat het doel ook wordt bereikt. En de leden die zich erg betrokken voelen bij de vereniging.

Tot nu toe heeft de vereniging al veel met eigen funding kunnen realiseren. Dit gaat zelfs zo ver dat verschillende (bestuurs)leden bijvoorbeeld niet op vakantie gaan om dit geld ten goede te laten aan de vereniging.

Deel deze post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Sponsoren

het Bestuur

Het bestuur van Dab-Der bestaat uit

Lees meer

 

Activiteiten

DAB DER voert de volgende activiteiten uit

Lees Meer

 

Doelstellingen

Het doel van de DAB DER is het zodanig ontwikkelen van activiteiten in een eigen centrum dat dit door alle gezindten kan worden gebruikt. Los van geloof, cultuur en geslacht, is iedereen welkom om gebruik te maken van het centrum.

Lees Meer

Agenda

No events

© 2014 Dab-Der  |  All rights reserved.